Direktlänk till inlägg 4 augusti 2011
3 dl jordnötssmör (krokant/med bitar)
2 dl ljus sirap
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
3 dl kokosflingor
5 dl Rice Krispies
250 g mörk kvalitetschoklad 70 %
Gör så här
1. Smält jordnötssmör, sirap, strösocker och vaniljsocker på svag värme.
2. Rosta kokos i en torr kastrull.
3. Rör försiktigt ner kokos och Rice Krispies i jordnötssmeten.
4. Fördela smeten på 2 avlånga brödformar klädda med plastfolie.
5. Låt stelna i kylskåp, cirka 1 timme.
6. Smält chokladen i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Skär kakan i cirka 2 cm breda stänger och doppa dem till hälften eller helt i smält choklad.
7. Ställ in i kylen igen och låt stelna.
Gillar man snickers så kommer man garanterat att gilla detta.
P.s hittade detta recept på recept.nu (Kock Leila Lindholm)
Finns nu mera på följande adress http://annasbakoinredning.bloggplatsen.se fortsätt att följa mej där! ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
28 | |||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|