Senaste inläggen

Av Anna - 6 april 2011 23:08

Har idag smygstartat påsken hemma hos mej lite mer, köpte nämligen ris idag på torget, och har hängt i mina nya ägg, som ja köpte på Borett för ganska länge sedan. Som ni kanske förstår så är jag mkt för svart och vit + prickigt.

Och eftersom jag är allergisk mot olika träd slag så har jag inget vatten i.


 

ANNONS
Av Anna - 4 april 2011 23:44

Har provat att sola solarium för första gången i mitt liv idag, dock blev det bara i 6 minuter eftersom jag är så ljus i hyn, var där med en kompis, det var hon som ville jag skulle följa med och det tackar jag för,  förstår ej varför jag ej provat på detta innan, det kan ju vara bra för mej som har en hud sjukdom som heter psoriasis.

ANNONS
Av Anna - 3 april 2011 23:40

Har idag varit på Väla och Ikea i Hbg ( ikea ligger precis brevid för er som inte vet de ). Handlade dock inte så mkt där, fick dock inspiration på Ikea till att göra en tråkig hörna i min hall lite roligare eller vad man ska säga och här får ni resultatet.


  


"Kvistarna" kommer från Ikea och vasen hade jag hemma sen innan.

Av Anna - 2 april 2011 22:43

Har typ varit på mitt livs sämsta dejt, nu i kväll. Jag har normalt sett inte så stora krav på hur killar ska se ut/ bete sej o s v, men det får f*n ta mej finnas gränser. Men jag tycker åtminstone att man ska kunna titta på personen utan att nästan vilja fly därifrån. Och att personen kan vara lite söt, behöver ej e ut som en fotomodell, inte det jag strävar efter direkt. Och var tvungen att behöva stå ut med denna personens stank i över 2 timmar..usch säger jag bara det var hemskt. Han stank någon konstig lukt, vet ej om det var svett men äckligt var det i alla fall.

Av Anna - 1 april 2011 23:32

Nu är tyvärr pollen säsongen här, vilket jag lider av, det började i början av denna vecka, då jag fick nästäppa m.m och dom som man var insåg jag inte att det kunde vara allergin utan trodde jag hade fått problem med min näsa. Tog en allergi tablett innan idag och känner redan en stor förbättring, visste ni förresten att man kan få pollen allergi när som helst i livet? själv trodde jag det var något man hade medfött. Men som jag alltid brukar säga man lär sej alltid något nytt var dag.

Av Anna - 1 april 2011 18:41

Varit på stan en liten tur i eftermiddags, och hade från början tänkt köpa mörk bruna tights, men sen såg jag att det även fanns militär gröna, och naturligtvis slog jag till på ett par sådana. Blir snyggt till en svart topp i längre modell.


  


Förresten så hade jag en "träff" idag men blev ganska chockerad när jag såg att killen drack stark öl mitt på ljusa dagen, och det då var hans femte öl för idag. Han är någon jag inte kommer att träffa fler ggr i alla fall.


Av Anna - 31 mars 2011 23:53

Skulle vara lite rolig med min pannkaka som jag nyss gjorde, med bobs kläm flaskor kan man ju göra lite roliga "motiv" och denna gång blev det en glad gubbe, eftersom jag kände mej glad vid tillfället.


 

Av Anna - 29 mars 2011 15:36

Smygstartade påsken idag, genom att hänga upp min fina påsk kärring som jag köpte på Netto i lördags.


  


Nu kommer snart min kompis Mattias fr Malmö och hälsar på   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se