Senaste inläggen

Av Anna - 14 juni 2011 02:07

 

Om ni är nyfikna på vad jag köpte på eko igår så ser ni det på bilden. Det är en svart grå kruk pojke har dock ingen blomma i den än men det kommer så småningom.

ANNONS
Av Anna - 11 juni 2011 12:34

Har fått konstiga märken på benen, är det myggabett?


    


Snart ska jag till Eko i fjälkinge med min mor.


ANNONS
Av Anna - 9 juni 2011 21:53

Fick ett mess häromdagen från H&M club och visade man de i kassan när man köpte något på H&M så fick man 20 % rabatt, gällde dock "bara" på en valfri vara, men inte fy skam det heller, för jag hittade en snygg topp där idag.

Har även varit och köpt jojo sommar nu ikväll, då jag fick min skatte återbäring idag  


 

Av Anna - 8 juni 2011 23:07

Hittade denna ursöta mini brickan på smidestian idag för endast 15 kr, perfekt för t ex en smörgås och ett glas chokladmjölk.


  


Förresten, ni som undrar varför ja hade bild på mej sj i bikini överdel, så jag kan berätta att jag köpte den överdelen idag xD


Av Anna - 7 juni 2011 13:55

 
Av Anna - 6 juni 2011 15:06

Har två nya "dekorationer" i min lägenhet, den jag blev mest nöjd med är dekoren som det står "Frys" på, blev bra på frysen tyckte jag.


 

Nä nu måste jag gå för en kompis kommer när som helst.Av Anna - 4 juni 2011 23:46

Helgen har bjudit på en massa sol, och även bad. Har ju badat i min "pool" som jag har hos min mor, både igår och idag  

Har också varit på Broby marknad idag med med mor, men fy vad varmt det var, plus marknaden får dåligt betyg, för fanns typ max 2 matställen där, plus super lång kö...kul kul..köpte endast godis från Kais konfekt och en träkatt.


   

Av Anna - 2 juni 2011 14:48

För en stund sen var jag och hämta mina fläktar i källaren.  Det börjar ju bli varmt här inne nu, har ju ingen balkong så då får man köra med fläktar istället. Golv fläkten köpte jag förra året, och den är placerad i vardagsrummet/sovrummet precis som jag hade förra året, och bordsfläkten är placerad på köksbordet


 


Om c a en kvart så ska jag ha besök av en kompis, vi ska kolla på filmer o lite annat..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se