Alla inlägg under september 2010

Av Anna - 30 september 2010 23:27

Nu är klockan halv tolv på natten, och imorgon är det fredag igen, veckorna bara springer iväg...trots att jag går hemma. Idag fick jag ett efterlängtat samtal från chefen på Samhall i Kristianstad, som jag har gått och väntat på i nästan två veckor. Imorgon ska jag äntligen dit för ett studiebesök, d v s jag får se vad dom sysslar med där och sen kanske jag ska börja där, om det känns som jag kommer trivas där, dock blir det ingen förändring vad gäller pengar, men man kanske kan få lära känna lite trevligt folk  

Av Anna - 30 september 2010 21:28

Idag har min morsa varit och hälsat på hos mej, vi var bland annat och handlade på willys och sen på skopunkten och skodej(prövade lite vinterstövlar, som jag ska köpa sen om de finns kvar).

 

Sen när hon hade åkt tog jag mej en liten tupplur, men den blev inte så långvarig. Bestämde mej för att cykla till Mio och Onoff.

 

På Mio hade dom sålt slut på det som jag skulle köpa, så jag köpte två små blockljus (älskar att tända ljus, speciellt nu på hösten)och en bokstav i trä istället.

 

  

 

Sen var jag på Onoff, skulle fråga om det finns någon lånedator man kan ha under tiden som ens egen är på lagning men det finns tyvärr inte  får se hur jag kan lösa det hela, det har alltid varit fel på min dator ända sen jag köpte den.

Av Anna - 29 september 2010 23:10

Blev lite smått chockad idag när jag kom hem, där låg ett litet paket till mej och jag hade ingen aning om vad detta innehöll, men det förstod jag ju genast när jag öppnade jag såg att det var en chokladkaka från Marabou, nämligen deras limited edition (begränsad upplaga) av Vintervit, vilket betyder att jag var en av dom 1100 första att vilja ha en sådan gratis genom facebook.

 

  

 

Någon av er därute som har testat den?

Av Anna - 27 september 2010 19:52

Findus delar ut, först till kvarn..skynda dig!

 

Obs du måste ha facebook konto för detta

 

http://www.findus.se/kampanjer/fa-en-ugnsratt/

Av Anna - 27 september 2010 15:43

Tur i oturen kan man säga att jag hade haft lite idag. Så sent som i förrgår såg jag att jag hade en körlektion idag, och då var det föresent att ringa och avboka den, ville egentligen inte för det var ju med min "gamla" körlärare som jag ej gillade, men när jag kom till körskolan visade de sej att han inte var där alls idag så alla lektioner som var idag var flyttade till den nya körläraren istället (som jag skulle ha), så idag gick det väl hyfsat att köra.

 

Sen var jag och min mor på spisen och åt dagens rätt, det var väl sådär, efterrätten var glass, och det var polkagris glass men det gillade jag inte.

 

Gick lite på stan efter vi hade ätit, jag köpte en liten zinkkruka, i en av dom nya inredningsbutikerna som finns i stan, som jag ska försöka göra något slags blomarrangemang i hade jag tänkt, även fint till jul med hyacint i (bild kommer senare)

Av Anna - 26 september 2010 14:33

Har nästan precis kommit hem efter en snabbis på stan, var ju bara inne på Åhlens och köpte lite saker som jag behövde.

Det blev ett litet vit blockljus, kollegie block i A5 och två stycken anti aging masker (den ena ska jag skicka till en kompis).

 

 

 

Har ju totalt glömt att visa bild på tunikan som jag köpte på engelbrektsboden i fredags, så här e den utlovade bilden.

 

  

 

Av Anna - 24 september 2010 16:51

Idag har jag som vanligt sovit alldeles för länge, och sen fick jag bråttom, har ju haft en del att göra idag och är fortfarande inte klar. Har städat kanin buren, diskat lite, handlat lite som jag glömde häromdagen plus hittade en snygg tunika på ett ställe som heter engelbrektsboden

(visar tunikan i ett senare inlägg).

 

Nu är klockan snart fem, jag ska ta bussen till Tollarp, där mina släktingar bor, har en släkting som fyller år idag, som ska firas.

Av Anna - 23 september 2010 23:35

Har försökt göra nya frisyrer på mej själv..men inte så lätt.. men här e lite bilder..i alla fall

 

    

Ovido - Quiz & Flashcards