Alla inlägg under september 2010

Av Anna - 13 september 2010 21:52

Nu är klockan snart 10 och det är måndags kväll, och jag känner att jag är på ganska dåligt humör, tack vare att jag slutade med mina p piller för någon dag sen och fick nu en efter blödning  och det är jobbigt för inte så länge sen sist ja hade det..därför ja e lätt irriterad på skit saker just nu.

 

I alla fall så har jag idag varit på min nya åtgärdsplats eller vad jag ska kalla det för, och det var inget vidare, tror inte det kommer leda till något jobb överhuvudtaget, men jag ska vara i det programmet i tolv veckor, dock bara någon timme om dagen och ibland helt ledig.'

Imorgon börjar jag 8.15

 

Hbg

Av Anna - 12 september 2010 13:14

Om lite mindre än en timme så ska jag åka iväg till Hbg (väla och ikea) för att shoppa lite, och det jag har bestämt mig för att köpa är ett nytt soffbord, för det som jag har nu e lite litet. Så nu kommer jag ha både hylla och soffbord i samma serie (smådal) och sen fattas bara skrivbordet/databordet. Här kommer i alla fall en bild på hur mitt nya soffbord kommer se ut  

 

  

Nu måste jag gå o göra lite innan ja ska åka, men ha en bra dag alla som läser!

Av Anna - 11 september 2010 16:54

Har varit hemma i en dryg halv timme, jag gick hem från stan, har inte mått såhär bra på väldigt länge  Var ju varit på dejt i stan, och det gick ganska bra, vi var och fikade på ett ställe som heter Trendie, men fy vad mäktig deras kladdkaka e..mådde ju nästan illa efteråt. Sen gick vi lite på stan och kollade, han skulle köpa lite saker till datorn på Clas Ohlson.

 

Om en timme så ska jag befinna mej hos en kompis, hon ska bjuda på mat, sen ska vi cykla till stan, för vi ska på bio och se "I rymden finns alla känslor"  

 

Och här är en ny bild på mig som jag tog innan idag..med mobilen

 

  

Av Anna - 10 september 2010 15:08

Så nu är jag klar med veckans dammsugning, brukar dammsuga c a en gång i veckan.

Var i stan en runda för någon timme sen, eftersom det knappt inte blåser alls ute idag så kunde man cykla 

Köpte en svart/vit randig topp på H&M för 49,50 kr vilket är ett bra pris tycker jag, plus att jag tycker randigt passar till mkt.

 

  

 

Snart ska jag göra lite mat, och det blir spaghetti och köttfärssås  min bror ska komma och äta också.

 

Imorgon eftermiddag ska jag på dejt med en kille som heter Janne, och det ska bli jätte kul!

 

Av Anna - 9 september 2010 22:20

Har nästan precis gjort chokladbollar  så ni som hälsar på mej i helgen vet vad jag kommer att bjuda på  

 

  

 

Här kommer förresten dom utlovade före och efter bilderna på mig

 

     

Av Anna - 9 september 2010 21:11

Ungefär så känner jag mej just nu, håret blev väl inte riktigt vad jag hade tänkt mig, hade tänkt mig mer åt det brunare håller men istället bled det åt det rödare..men som tur är så försvinner det om 8 tvättar  

Bilder på håret kommer i ett senare inlägg idag.

Av Anna - 9 september 2010 16:24

Var ju som sagt på arbetsförmedlingn igår, och fick beskedet att jag ska börja på ett ställe i stan som heter Pretium Vita (ligger typ vid yllan), där ska dom hjälpa mig med arbetsrelaterad kartläggning och arbetsträning d v s praktik.

 

Har varit på maxi och handlat lite, köpte viva color mousse nr 64 mahognykoppar, ska bli kul och se hur det blir (före och efter bilder kommer senare idag)

 

  

Av Anna - 8 september 2010 12:19

 

Idag fyller min bror 41 år (ja han e 15 år äldre än mig), och det ska jag fira lite ikväll hos min mor men först ska jag till arbetsförmedlingen och träffa min sios eller syos konsulet..kommer inte ihåg riktigt vad det heter. För en stund sen hade jag en riktigt jobbig host attack, tur man hade host medicin hemma...

 

 

Grattis Brossan!

Ovido - Quiz & Flashcards